Ung_&_hiv_logga_PG+_NoaksArk_RGB

Här hittar du material från våra aktiviteter och annat som kan vara intressant.

UMO-PODDen MED UNGA VUXNA SOM LEVER MED LIV

UMO har intervjuat Alexandra och Mohammed om hur det är att leva med hiv, bland annat om sex och att berätta om sin hivstatus.
Klicka här eller på bilden för att lyssna på podden.

Att skriva CV, personligt brev och söka jobb

Under våren 2020 arrangeras en CV-workshop online i fyra delar som ger dig verktyg att navigera på den svenska arbetsmarknaden. Presentationer med information för varje del finns nedan.

Tema 1: Att skriva ett tydligt CV

Tema 3: Att tänka på vid arbetsintervjuer

Tema 2: Att skriva ett personligt brev

FYSISK AKTVITET PÅ RECEPt

Fysisk aktivitet på recept, FaR är ett recept som, utifrån en individuell bedömning, kan skrivas ut till dig av din vårdgivare och ger dig rätt till rabatterat pris på olika fysiska aktiviteter som gym, dansklasser eller yoga. I Region Stockholm finns många olika aktiviteter som du kan göra med hjälp av receptet. Använd webbsidan www.farledare.se/sok för att hitta aktiviteter som passar just dig. Kom ihåg att om du vill så finns det mycket du kan göra för att öka din fysiska aktivitet även utan recept!
 
Lennie Lindberg, verksamhetschef och psykoterapeut på Noaks Ark Stockholm kan ge dig mer information om FaR, och eventuellt skriva ut receptet till dig. För att boka en tid med Lennie kan du skicka iväg ett e-postmeddelande till lennie.lindberg[at]noaksark.org